Välkommen till A6 Ögonklinik i Jönköping

JÖNKÖPING
Till vår mottagning kan du komma med problem som t ex synförsämring, irritation i ögonen, förändringar i gula fläcken, tryckmätning samt undersökningar för grå- och grön starr. Vi korrigerar även synfel så som närsynthet, översynthet, astigmatism och ålderssynthet.

Vi utför förundersökningen inför din ögonbehandling. Har du frågor eller vill ha mer information om ögonbehandlingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

LANDSTINGSAVTAL
På A6 Ögonklinik har vi avtal med Jönköpings läns Landsting. Avtalet innefattar ögonläkarmottagning, diagnostik, behandling och uppföljning av ögonsjukdomar, kataraktoperation samt ögonbottenfotografering för diabetiker.

Vanlig patientavgift och högkostnadskort gäller om du kommer inom landstingets vårdavtal. Om du inte omfattas av landstingets vårdavtal är du naturligtvis välkommen som privat patient.

FINANSIERING
Vårt samarbete med Wasa Kredit erbjuder de allra förmånligaste villkoren på marknaden med möjlighet till avbetalning upp till 24 månader utan ränta. En uppläggningsavgift samt en aviseringsavgift på 45 kr per delbetalning debiteras av Wasa Kredit. Själva kreditansökan görs hos oss på Ögonlasern, och du får svar direkt inom några minuter. Allmänt gäller att du är över 20 år, samt inga betalningsanmärkningar.

Läs mer hur du kan finansiera din ögonbehandling här

Ulrika Storsjö
Klinikansvarig
Tel 036-860 20 30
jonkoping@a6ogonklinik.se
Dr Maria Wyon
Medicinskt ansvarig
Leg. Läk. Specialist
i ögonsjukdomar
Dr Nina Hagvall
Leg. Läk. Specialist
i ögonsjukdomar
Åke Relesjö
Leg. Läk. Specialist
Tony Lötebo Lubell
Ögonsjuksköterska
Marie Penndal
Ögonsjuksköterska
Anna Svensson
Läkarsekreterare
  • A6 Ögonklinik
    Batterigatan 9
    553 05 Jönköping
  • Öppettider:
    Vardagar 8-17
  • Telefon 036-860 20 30
  • E-post jonkoping@a6ogonklinik.se