Välkommen till Ögonlasern på Östermalm i Stockholm

ÖSTERMALM, STOCKHOLM

Vi har avtal med och är ackrediterade av Stockholms läns landsting. Vårdavtalet innefattar ögonläkarmottagning, diagnostik, behandling och uppföljning av ögonsjukdomar.

Vanlig patientavgift och frikort gäller om du kommer inom landstingets vårdavtal. Om du inte omfattas av landstingets vårdavtal är du naturligtvis välkommen som privat patient. Inget remisskrav erfodras vid nybesök och vi har alltid korta väntetider.

Är du intresserad att korrigera ditt synfel så som översynthet, närsynthet, astigmatism eller ålderssynthet är du välkommen att kontakta vår ögonklinik på S:t Eriksgatan.

LANDSTINGSAVTAL

På våra ögonkliniker i Stockholm har vi avtal med Stockholms läns landsting. Avtalet innefattar ögonläkarmottagning, kataraktoperationer, diagnostik, behandling och uppföljning av ögonsjukdomar samt ögonbottenfotograferingar för diabetiker.

Vanlig patientavgift och högkostnadskort gäller om du kommer inom landstingets vårdavtal. Om du inte omfattas av landstingets vårdavtal är du naturligtvis välkommen som privat patient.

Patientavgift 350 kr.

FINANSIERING
Vårt samarbete med Wasa Kredit erbjuder de allra förmånligaste villkoren på marknaden med möjlighet till avbetalning upp till 24 månader utan ränta. En uppläggningsavgift samt en aviseringsavgift på 45 kr per delbetalning debiteras av Wasa Kredit. Själva kreditansökan görs hos oss på Ögonlasern, och du får svar direkt inom några minuter. Allmänt gäller att du är över 20 år, samt inga betalningsanmärkningar.

Läs mer hur du kan finansiera din ögonbehandling här

Tiina Konradsen
Leg. Läkare/Ögonspecialist
Erik Almströmer
Leg. Optiker/
Kontaktlinsspecialist
Jenny Hejestad
Leg. Optiker/
Kontaktlinsspecialist
Katia Häkkinen
Leg. Optiker/
Kontaktlinsspecialist
Kerstin Jonasson
Leg. Optiker/
Kontaktlinsspecialist
 • Ögonlasern i Stockholm
  Sibyllegatan 28
  114 43 Stockholm
 • Öppettider:
  Mån-tors 8.30-16.30
  Fredagar 8.30-13.00
  Lunchstängt 12-13
 • Telefon 08-121 520 70
 • Fax 08-662 63 86
 • E-post stockholm@ogonlasern.se