Våra behandlingar

Upplever du att din syn hindrar dig från att göra dina normala aktiviteter på fritiden eller när du är på jobbet?

Ögonlasern är en ögonklinik som kan både diagnostisera och behandla de flesta tillstånd i ögat, med stor bredd av ögonbehandlingar. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm samt har avtal med försäkringsbolag och nära samarbeten med välkända optiker. Du kan även välja att komma som privatbetalande kund. Nedan kan du läsa mer om varje behandling.

Ogonlasern LOW 0636

Istock 939034648 Lasertjej

LASEK - Ögonlaserbehandling

Vill du inte hindras av ditt synfel längre? Vid LASEK korrigeras synfelet med laser och du får en ny livsstil utan glasögon och linser.

Shutterstock 1847899837

RLE – Linsbyte vid ålderssynthet

Vill du få en liknande syn som när du var yngre? RLE erbjuder en förbättrad livsstil genom att ögats lins ersätts av en ny plastlins.

Shutterstock 220911772

ICL - Linsimplantat

Är du mellan 20–45 år och närsynt, översynt eller har brytningsfel? Då kan en inopererad ICL-lins ersätta dina glasögon och linser.

Shutterstock 1327937324

Gråstarrsoperation

Upplever du att synen blivit grumlig? Grå starr behandlas med en operation där ögats egen lins ersätts med en konstgjord lins.

Ogonlasern LOW 0582 (1)

Vitrektomi - Glaskroppsgrumlingar

Vi behandlar alla tillstånd i ögats bakre segment, som exempelvis glaskroppsgrumlingar, näthinnesjukdomar och gula fläcken.

Shutterstock 1575539137

IPL - För torra ögon och rinnande ögon

Upplevs dina ögon torra eller ömma? IPL-behandling stimulerar körtlarna som ansvarar för tårfilmens kvalitet och ett väl fungerande öga.

Shutterstock 475181446

Vitreolys

Något störande i synfältet? Vitreolys behandlar glaskroppsgrumlingar utan kirurgi med unik YAG-laserapparat som förångar de rörliga grumlingarna i synfältet.

Polikliniska Operationer

Polikliniska operationer

Hudförändringar nära ögat? Polikliniska operationer är ett mindre ingrepp i och omkring ögat för exempelvis blåsor, vårtor, cystor eller andra hudförändringar.

Shutterstock 1796938594

Ögonlocksoperation

Känner du inte igen dina ögonlock? Vi kan återskapa din ursprungliga ögonlocksform genom att reducera hud och fett i ögonlocken.

Injektioner

Intravitreala injektioner

Injektioner i ögat kan bromsa sjukdomsförlopp i gula fläcken. Avsikten är att minska svullnad i gula fläcken och rädda synceller från att skadas permanent.

Våra fördelar

Vi hjälper privatbetalande kunder och arbetar samtidigt på uppdrag av Region Stockholm samt samarbetar med etablerade försäkringsbolag och välkända optiker.

Gem Solid

Erfarenhet sedan 1990

Ett väl inarbetat team av ögonspecialister

Eye Solid

Vårdar hela ögat

Tar hand om hela ögat, bakre såväl som främre

Calendar Plus Regular

Antal operationer

Utför cirka 4 000 operationer varje år

Heart Solid

Säker kirurgi

Utbildar och investerar i den senaste tekniken

Börja se helheten

Att investera i ögat är att investera i livet. Vi kan erbjuda den största bredden av behandlingsmöjligheter för att korrigera ditt synfel med den metod som passar dig bäst, så att du kan skapa dig en ny och friare livsstil så snart som möjligt.

Gruppbild Optiker 3

Börja din friare livsstil nu

Boka en undersökning redan idag och ta första steget mot en friare livsstil, utan glasögon och linser.

Ogonlasern LOW 0681