Jobba hos Ögonlasern

Är du intresserad att vara en del av vår verksamhet. Vi söker ständigt efter trevlig personal med god kompetents. Det finns flera bra anledningar till varför det är intressant och utmanande att arbeta hos oss på Ögonlasern.

Ogonlasern LOW 0595

Lediga tjänster

Mottagningsläkare

Ögonlasern AB är en ögonklinik på Kungsholmen mitt i centrala Stockholm. Bolaget har bedrivit verksamhet sedan 1991 och har idag ca 35 medarbetare. 

Vi behöver nu fler medarbetare på läkarsidan och kan erbjuda en trevlig arbetsplats med både erfaren och skicklig personal samt modern utrustning.

Vi vågar påstå att kliniken har det mest heltäckande utbudet av olika undersökningsmetoder och behandlingar inom den privata ögonsjukvården i Sverige, med många erfarna subspecialister och ett härligt vårdteam.

Vår vision att förstärka denna position med högkvalitativ ögonsjukvård samt att alltid sätta våra patienter och kunder i främsta rummet med god service på ett personligt sätt.

Vår patient/kundbas kommer till största delen från optikerremisser och försäkringsbolag, vilka vi har ett mycket gott samarbete med, samt därtill privata kunder.

Vi hoppas nu att du kan vara intresserad att komma med på tåget då vi fått utrymme för ytterligare två ögonspecialister. 

Kvalifikationer

  • Legitimerad Ögonspecialist

Anställning

  • Fast eller Konsult
  • Sysselsättningsgrad 20-100%

Kontakta oss

Har vi inga lediga tjänster ute så kan du skicka oss en spontanansökan. Välkommen att kontakta oss!

Ogonlasern LOW 0488