ICL - Linsimplantat

Shutterstock 220911772

Pris

ICL – Linsimplantat, 2 ögon

Från 1 667 kr/mån Betala direkt 49 900 kr
Från 3 333 kr/mån Betala direkt 49 900 kr
Från 6 667 kr/mån Betala direkt 49 900 kr
Räntefri delbetalning

Vi samarbetar med Wasa Kredit där du har möjlighet till avbetalning upp till 24 månader räntefritt*. Kreditansökan gör du hos oss på Ögonlasern vid din förundersökning och måste vara godkänd innan behandlingsdagen. Svaret erhåller du inom några minuter.

*Betalningsfritt upp till 3 månader, räntefritt upp till 24 månader och lån med lågränta 60 månader (ränta 5,95%). Uppläggningsavgift från 295 kr och aviseringsavgift på 45 kr per delbetalning tillkommer.

Vill du veta mer?

Har du frågor eller vill ha mer information om våra ögonbehandlingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Inopererad lins ersätter glasögon och linser

Vill du slippa glasögon och linser? Är du mellan 20–45 år och är närsynt, översynt eller har ett brytningsfel? Då kan vi erbjuda en helt ny livsstil med en inopererad lins som ersätter dina kontaktlinser och glasögon.

Synfelet korrigeras med en flexibel ICL-lins

Vid synfel som inte behandlas med laser kan vi operera in en tunn, flexibel ICL-lins (Implantable Intraocular Contact Lens) som minskar eller tar bort ditt synfel helt. ICL är en inopererad lins som ersätter kontaktlinser och glasögon vid behandling av närsynthet, översynthet och brytningsfel.

Linserna liknar vanliga kontaktlinser men har en annorlunda form som är anpassad för att kunna inplanteras i främre delen av ögat strax framför den naturliga linsen. Vilken lins som passar dig bäst avgörs vid förundersökningen. Metoden är mest lämplig för dig som är mellan 20–45 år.

  • Ingen torrhetskänsla
  • Linsen kan bytas ut
  • Snabb behandling och återhämtning
  • Nästan alla synfel kan behandlas

Så här går det till

Den första kontakten med oss sker ofta via webben eller ett telefonsamtal då vi svarar på dina frågor och vägleder dig till den bästa lösningen för ditt synfel. Du får även veta vad du behöver tänka på inför undersökningen. När du bokat en tid för undersökning skickar vi dessutom skriftlig information till dig som du kan läsa i lugn och ro hemma.

Ögonlaserna trygghetspaket - trygghet före, under och efter behandlingen

Ögonlasern erbjuder ett unikt omhändertagande såväl före, under och efter behandlingen. Det ger dig större säkerhet och trygghet och i flera fall en lägre totalkostnad.

Vårt inarbetade team av ögonspecialister, optiker och sköterskor kommer att följa dig genom behandlingsförloppet. Då våra ögonläkare tillhör de mest erfarna inom synfelskirurgi i Sverige, kan du vara säker på en rättvis bedömning inför din ögonoperation. Vi har utfört ögonbehandlingar av synfel sedan 1990.

I trygghetspaketet ingår:

  • En eventuell justering efter LASEK-behandling, RLE-operation eller ICL-operation utförs helt kostnadsfritt inom tre år (36 mån). Även eventuella extra återbesök eller mediciner ingår under denna period genom Trygghetspaketet.
  • Oavsett vilken av ovan behandlingsmetoder som är bäst för dina ögon får du alltid Ögonlaserns Trygghetspaket på köpet.
Shutterstock 1690192528

Vår process

Ögonlasern Icons Calendar

Boka undersökning

Använd vårt formulär på vår hemsida

Ögonlasern Icons Eye Check

Ögonkontroll

Undersökning av ditt synfel och din ögonhälsa

Ögonlasern Icons Operation

Behandling

Genomförandet av din ögonbehandling

Ögonlasern Icons Aftercare

Eftervård

Uppföljning och efterkontroll vid behov

Börja din friare livsstil nu

Boka en undersökning redan idag och ta första steget mot en friare livsstil, utan glasögon och linser.

Ogonlasern LOW 0681