IPL - För torra ögon och rinnande ögon

Shutterstock 1575539137

Pris

IPL – För torra och rinnande ögon.
Rekommenderar 3-4 behandlingar En behandling 1 900kr, 2 ögon

Från 79 kr/mån Betala direkt 1 900 kr/behandling
Från 158 kr/mån Betala direkt 1 900 kr/behandling
Från 317 kr/mån Betala direkt 1 900 kr/behandling
Räntefri delbetalning

Vi samarbetar med Wasa Kredit där du har möjlighet till avbetalning upp till 24 månader räntefritt*. Kreditansökan gör du hos oss på Ögonlasern vid din förundersökning och måste vara godkänd innan behandlingsdagen. Svaret erhåller du inom några minuter.

*Betalningsfritt upp till 3 månader, räntefritt upp till 24 månader och lån med lågränta 60 månader (ränta 5,95%). Uppläggningsavgift från 295 kr och aviseringsavgift på 45 kr per delbetalning tillkommer.

Vill du veta mer?

Har du frågor eller vill ha mer information om våra ögonbehandlingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Trötthetskänslan i ögonen minskar

Upplevs dina ögon torra, ömma eller lite grusiga? Blir du trött i ögonen mot slutet av dagen med röda ögon eller suddig synskärpa som följd? Kliniska studier visar att över 84 % av behandlade patienter upplever en förbättring i sina ögon efter IPL-behandlingen.

Över 35 000 behandlingar

Vi har stor erfarenhet av att behandla patienter med torra ögon och kan erbjuda flera olika behandlingar, till exempel IPL-behandling med E-eye. Det är världens enda medicinska behandlingsutrustning som använder IRPL – Intense Regulated Pulse Light.

Behandlingen påverkar nerver som i sin tur stimulerar Meibomian-körtlar som spelar en nyckelroll för tårfilmens kvalitet och ett väl fungerande öga. Totalt har över 35 000 patienter behandlats med metoden E-eye som Ögonlasern kan erbjuda. Behandlingen är smärtfri och man behandlas 3–4 gånger – dag 0, dag 15 och dag 45. Cirka 85 % av de som behandlas har god effekt. Effekten varar från 6 månader upp till 3 år. Vi rekommenderar 1–2 extra behandlingar per år för att bevara effekten.

Så här går det till

Den första kontakten för personer med torra ögon/rinnande ögon sker via ett telefonsamtal till vår ögonmottagning. Då ger vi dig den första informationen om behandlingen. Du får också veta vad du behöver tänka på inför undersökningen. När du bokat tid för undersökning skickar vi dessutom en skriftlig information till dig som du kan läsa i lugn och ro hemma.

Vår process

Ögonlasern Icons Calendar

Boka undersökning

Använd vårt formulär på vår hemsida

Ögonlasern Icons Eye Check

Ögonkontroll

Undersökning av ditt synfel och din ögonhälsa

Ögonlasern Icons Operation

Behandling

Genomförandet av din ögonbehandling

Ögonlasern Icons Aftercare

Eftervård

Uppföljning och efterkontroll vid behov

Börja din friare livsstil nu

Boka en undersökning redan idag och ta första steget mot en friare livsstil, utan glasögon och linser.

Ogonlasern LOW 0681