LASEK Ögonlaser - Ögonlaserbehandling

Istock 939034648 Lasertjej (Kopia)

Pris

LASEK - ögonlaserbehandling, 2 ögon

Pris: 28 900 kr

Från 1 204 kr/mån Betala direkt 28 900 kr
Från 2 408kr/mån Betala direkt 28 900 kr
Från 4 817 kr/mån Betala direkt 28 900 kr
Räntefri delbetalning

Vi samarbetar med Wasa Kredit där du har möjlighet till avbetalning upp till 24 månader räntefritt*. Kreditansökan gör du hos oss på Ögonlasern vid din förundersökning och måste vara godkänd innan behandlingsdagen. Svaret erhåller du inom några minuter.

*Betalningsfritt upp till 3 månader, räntefritt upp till 24 månader och lån med lågränta 60 månader (ränta 5,95%). Uppläggningsavgift från 295 kr och aviseringsavgift på 45 kr per delbetalning tillkommer.

Vill du veta mer?

Har du frågor eller vill ha mer information om våra ögonbehandlingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Ögonlaser - Korrigera synfel snabbt och skonsamt

Är du en aktiv person som inte vill bli hindrad av ditt synfel såsom närsynthet, översynthet eller astigmatism? Vill du bli fri från glasögon och kontaktlinser i de flesta situationer? Då kan LASEK-metoden erbjuda dig en ny livsstil med mer frihet tack vare en bättre syn.

Hornhinnan justeras med laser

Vid en LASEK-behandling justeras hornhinnans krökning med laser för att korrigera synfelet. Vår laser gör detta ytterst exakt och skonsamt med bästa resultat. LASEK är en välbeprövad behandlingsmetod som används över hela världen.

Efter en ytlig laserbehandling kan du känna en del obehag de första dygnen såsom skav, tårflöde, ljuskänslighet och värk. Du får med dig smärtstillande tabletter och ögondroppar hem. Synkrävande arbete den första veckan efter behandling bör undvikas. Ögonlaserbehandling kan du göra från när du fyllt 20 år. 

 

Så här går det till

Den första kontakten med oss sker ofta via webben eller ett telefonsamtal då vi svarar på dina frågor och vägleder dig till den bästa lösningen för ditt synfel. Du får även veta vad du behöver tänka på inför undersökningen. När du bokat en tid för undersökning skickar vi dessutom skriftlig information till dig som du kan läsa i lugn och ro hemma.

 

Ögonlaser pris (LASEK)

Priset för ögonlaser (LASEK) är 14 450 kr per öga. Vid delbetalning är priset för ögonoperationen (för två ögon) från 1 204 kr/mån (24 mån). Läs mer om vanliga frågor gällande ögonlaser längre ner.

Om du väljer delbetalning har du möjlighet till avbetalning upp till 24 månader räntefritt. Vi samarbetar med Wasa Kredit.

Ögonlaser Stockholm - Ögonlaserbehandlingar sedan 1990

På Sankt Eriksgatan i Stockholm möter du ett väl inarbetat team av erfarna optiker, sköterskor och ögonläkare. Ögonlaserns historia startade redan 1990 då två av våra ögonläkare i Stockholm började med en ny ögonlaserteknik för att hjälpa människor till en bättre syn i vardagen. Viljan till att hjälpa flera människor till både en bättre syn och ökad livskvalitet genom att operera ögonen är vår ambition än idag.

På Ögonlasern arbetar vi utifrån högt ställda kriterier för säker kirurgi och lägger stora resurser på kvalitetsarbete och uppföljning av behandlingsresultat. Stort fokus ligger på utbildningar och investeringar inom de senaste teknikerna. Vår målsättning är att erbjuda dig som patient och kund marknadsledande ögonkirurgi. Boka undersökning för ögonlaser i Stockholm.

Ogonlasern LOW 0479

Ögonlaserns trygghetspaket - trygghet före, under och efter behandlingen

Ögonlasern erbjuder ett unikt omhändertagande såväl före, under och efter behandlingen. Det ger dig större säkerhet och trygghet och i flera fall en lägre totalkostnad.

Vårt inarbetade team av ögonspecialister, optiker och sköterskor kommer att följa dig genom behandlingsförloppet. Då våra ögonläkare tillhör de mest erfarna inom synfelskirurgi i Sverige, kan du vara säker på en rättvis bedömning inför din ögonoperation. Vi har utfört ögonbehandlingar av synfel sedan 1990.

I trygghetspaketet ingår:

  • En eventuell justering efter LASEK-behandling, RLE-operation eller ICL-operation utförs helt kostnadsfritt inom tre år (36 mån). Även eventuella extra återbesök eller mediciner ingår under denna period genom Trygghetspaketet.
  • Oavsett vilken av ovan behandlingsmetoder som är bäst för dina ögon får du alltid Ögonlaserns Trygghetspaket på köpet.
Shutterstock 1690192528

Ögonlaseroperation - Är LASEK ögonlaser en operation?

Ögonlaser (LASEK) påminner mer om en behandling än en operation, i den bemärkelsen att inget operativt ingrepp behövs då man med hjälp av laser formar om horhinnan. Lasern gör detta ytterst exakt och skonsamt med bästa möjliga resultat. LASEK är en välbeprövad behandlingsmetod som används över hela världen.

Själva laserbehandlingen tar ca 10-15min per öga, lasern arbetar i några sekunder.

 

Ogonlasern LOW 0581

Vanliga frågor om LASEK ögonlaser

Vad är ögonlaser?
En behandling där man med hjälp av en laser formar om hornhinnan för att på det sättet korrigera synfel. Ögonlaser är den vanligaste metoden för synkorrigering för de flesta från 20 år och upp till 40 år.
Hur lång tid tar behandlingen?
På behandlingsdagen får man räkna med att avsätta 1-1,5 timma. Själva laserbehandlingen tar ca 10-15min per öga, lasern arbetar i några sekunder. Vanligtvis behandlas båda ögonen vid samma behandlingstillfälle.
När kan jag återgå till min vardag efter behandlingen?
De första 2-3 dagarna efter behandlingen kommer du uppleva smärta, tårflöde och ökad ljuskänslighet. Du kommer även att se väldigt suddigt den första tiden efter din behandling. Det kan därför vara bra att vara hemma de första 3-4 dagarna efter behandlingen. Det är normalt att din syn är ostabil de första veckorna sedan börjar den stabiliseras, det kan ta några månader innan synen är helt stabil.
Vilka synfel kan behandlas med ögonlaser?
Både närsynthet, översynthet (långsynthet) samt astigmatism (brytningsfel) kan behandlas. Vanlig åldersrelaterad synförsämring på nära håll s k ålderseende, som brukar kräva läsglasögon kan i många fall förbättras men inte helt korrigeras. Närsynthet upp till ca -6,00, översynthet upp till ca +2,00 och astigmatism upp till ca -4,00.
Blir jag fri från glasögon efter behandlingen?
Målet med LASEK kirurgi är att slippa använda glasögon och kontaktlinser i vardagen. Man kan förväntas uppnå samma synskärpa som med glasögon/kontaktlinser innan behandlingen. I vissa fall kan en kompletterande behandling behövas. Den kompletterande behandling är kostnadsfri upp till 3 år. Oftast handlar det då om ett litet synfel som finns kvar efter den initiala behandlingen. Dock behövs läsglasögon när du kommer upp i presbyopiåldern (ålderssynthet). ​
Hur länge håller ögonlaser?
Efter behandlingen fungerar dina ögon som normala ögon. Efter en ögonlaserbehandling, då dina ögon vant sig och återhämtat sig, är synkorrigeringen alltså permanent. Inga studier pekar på att hornhinna återtar sin ursprungliga form på lång sikt. Du kommer alltså ha glädje av behandlingen under mycket lång tid framöver och sannolikt för all framtid. Din syn kan med tiden drabbas av en åldersrelaterade synförändringar, som kallas ålderssynthet.

"Mycket förtroendeingivande och kunniga. Ger bra information. Så tillmötesgående och trevliga!❤️"

/ Ing-Marie P

Ögonlasern Omdöme

Vår process

Ögonlasern Icons Calendar

Boka undersökning

Använd vårt formulär på vår hemsida

Ögonlasern Icons Eye Check

Ögonkontroll

Undersökning av ditt synfel och din ögonhälsa

Ögonlasern Icons Operation

Behandling

Genomförandet av din ögonbehandling

Ögonlasern Icons Aftercare

Eftervård

Uppföljning och efterkontroll vid behov

Börja din friare livsstil nu

Boka en undersökning redan idag och ta första steget mot en friare livsstil, utan glasögon och linser.

Ogonlasern LOW 0681